eHuisartspraktijk.nl

Conflictmanagement

Ieder mens is anders. Je denkt, voelt, neemt dingen waar en herinnert dingen anders dan degene naast je. Door deze verschillen kunnen conflicten ontstaan. Deze e-learning legt uit wat een conflict is, hoe je deze herkent, hoe je ermee om kunt gaan en hoe je een conflict voorkomt.
€ 100,-

Kenmerken

60 minuten
0
365 dagen

 Inhoud

Duur
De gemiddelde doorlooptijd van deze e-learning is 1 uur.

Doelgroep
Deze e-learning is bedoeld voor iedereen die wil leren over conflicten.

Blended traject
De e-learning is samen met BasculeGroep gemaakt en vormt met hun trainingsdag een blended traject. De trainingsdag(en) dient u apart te boeken en te betalen, neem hiervoor contact op met Sophia Grootes via e-mail en/of 030-2565625.

In de trainingsdag zul je de complexiteit van conflicten gaan ervaren en zien dat het niet altijd zo makkelijk is als de theorie beschrijft. In de trainingsdag zal gekeken worden naar verbeterpunten voor jou persoonlijk en voor jouw team of afdeling.

Na afloop van de trainingsdag komt de follow-up vrij. Dit is een afsluitende e-learning waarin kort wordt teruggekeken op de gehele training (e-learning en trainingsdag) en waarin de cursist reflecteert op zijn eigen praktijk.

BasculeGroep heeft expertise en ervaring met het opzetten van conflictmanagement in organisaties. Hierbij gaat het vrijwel uitsluitend om maatwerk.