eHuisartspraktijk.nl

Over eHuisartspraktijk

Doktersassistente, huisarts of praktijkondersteuner? eHuisartspraktijk biedt praktijkgerichte, geaccrediteerde nascholing in de vorm van e-learning en blended learning. Ideaal voor praktijkmedewerkers die optimale zorg willen combineren met actuele kennis.

Netwerk

Sinds 2002 hebben wij meer dan 350 online cursussen uitgebracht. Hieraan willen steeds meer huisartsenzorggroepen en huisartsenposten een bijdrage leveren, voor het totale beroepsveld. Vanuit deze behoefte is de oprichting van een netwerk in voorbereiding, als onderdeel van het ZorgLeren Netwerk.

Nieuwsbrief

Uw aanspreekpunt voor eHuisartspraktijk is Sophia Grootes. In de nieuwsbrief publiceert zij regelmatig over online opleiden in de huisartspost en -praktijk. Als abonnee komt u in aanmerking voor lezersacties, kortingen en andere voordelen. Sophia is bereikbaar via e-mail en (030) 256 56 25.

Partners:

Bloom - Communicatie met zorg Bohn, Stafleu, Van Loghum ChristelCare - Bureau voor training en coaching in de zorg, welzijn en onderwijs DOKh - Onafhankelijke nascholingen voor zorgverleners Latona - organisatie & opleidingsadvies Pharmapartners healthcare Van Campen Consulting Van Campen Consulting