eHuisartspraktijk.nl

Gedrag veranderen in 10 minuten

E-learning in combinatie met een klassikale training. Hoe krijgt u de patiënt/cliënt in korte tijd tijdens een consult in beweging en medeverantwoordelijk voor zijn of haar eigen ziekteherstel?   
€ 169,-

Kenmerken

60 minuten
4 accreditatiepunt + certificaat
365 dagen

 Inhoud

Deze training is in de kern gebaseerd op het bewezen effectieve Motivational Interviewing. Met deze techniek kunt u binnen 10 minuten motivatie voor verandering opwekken. Het resultaat: tijdsbesparing, betrokken cliënten, betere cliëntrelaties en reductie van het aantal draaideurcliënten. Door e-learning in combinatie met een praktische klassikale training leert u verrassend veel in korte tijd. 

Doel e-learning:
In 1 uur krijgt u de basistheorie van motiverende gespreksvoering in beeld en ervaart u hoe het werkt middels illustratieve video en interactieve oefensituaties. 

Doel klassikale training:
In 3 uur past u of uw medewerker de leerstof toe en wordt de kennis verdiept. Onder begeleiding van ervaren trainers wordt de techniek eigen gemaakt. 

Doelgroep:
Zowel ervaren als onervaren zorgverleners. NB. De groepstraining wordt afgestemd op de voorkennis en ervaring van de doelgroep. 
 
Accreditatie:
Accreditatie voor de e-learning en groepstraining is verleend door de ABC1 (4), NVvPO (4), ADAP(4,5) en KNGF (3).
Doktersassistentes kunnen bij KABIZ de resultaten wegschrijven onder ' overige opleidingen'.

Deze e-learning is door The Competence Group in samenwerking met ChristelCare en Gijs van Dinther van ‘Klant in beweging’ ontwikkeld.  De e-learning sluit aan bij de gelijknamige klassikale training, waarin je je kennis verdiept en uitgebreid oefent met motiverende gespreksvoering.
 
Deze training (met het bijbehorende klassikale deel) wordt gegeven op aanvraag. U kunt voor meer informatie een mailtje te sturen naar: info@huisartspraktijk.nl

Quote:  Ik geef een 9 als waardering voor de training ‘motiverende gespreksvoering’. Veel bruikbare tips en handvatten ontvangen. Fijn dat er direct wordt ingegaan op de inbreng van de deelnemers. Het rollenspel was erg leerzaam.
Huisartsenpraktijk in Drenthe