eHuisartspraktijk.nl

Triage - 'Proef' Examentoets

Als je de opleiding volgt voor triagist acute zorg of dagzorg ga je ook deelnemen aan het landelijke examen. De landelijke kennistoets is gebaseerd op NHG-triagewijzer 2018. In deze digitale omgeving kun jij je voorbereiden op de medisch kennistoets.  
€ 80,-

Kenmerken

80 minuten
0
365 dagen

 Inhoud

Beantwoord 100 willekeurige vragen over alle onderwerpen. Vervolgens zie je een eindscore. Bij een 80% of meer score heb je deze oefentoets behaald. De ervaring leert dat je dan ook voldoende kennis hebt om te slagen voor de landelijke kennis toets. Je kunt vervolgens per vraag bekijken of je deze juist of onjuist hebt beantwoord. Je maakt deze toets één keer.

    • De module is gebaseerd op de NHG TriageWijzer 2018. In augustus 2019 is er door stichting NTS ‘wijzigingen 7.3’ uitgerold. Deze moeten worden doorgevoerd in digitale triagesystemen.
    • Let op; de landelijk kennistoets vanuit Calibris neemt deze wijzigingen 7.3, niet mee in de toetsvragen! Om deze reden zijn de laatste wijzigingen niet doorgevoerd in deze module. Zo kun je de module optimaal gebruiken ter voorbereiding van de Landelijke kennistoets en sluit het aan bij de NHG TriageWijzer 2018.